AVIOEHTOSOPIMUS

Normaalisti kumpikin aviopuoliso saa avio-oikeuden toisen osapuolen omaisuuteen siinä vaiheessa, kun puolisot menevät avioliitton. Tämä oikeus voidaan sulkea joko kokonaan tai osittain pois avioehtosopimuksella. Avioehtosopimukseen voidaan ottaa myös muita määräyksiä kuten se, että avioehtosopimus ei ole voimassa aviopuolison kuolemantapauksessa vaan ainoastaan, jos avioliitto päättyy elävien kesken tapahtuvaan avioeroon. Jos haluatte ottaa tätä koskevan määräyksen, niin rastittakaa tätä koskeva kohta lomakkeesta.

Avioehtosopimus tulee allekirjoittaa ja todistaa oikeaksi kahden esteettömän todistajan toimesta. Tämän jälkeen avioehtosopimus tulee rekisteröidä maistraatissa ollakseen pätevä. Todistaminen voidaan suorittaa täällä Isossa Omenassa meidän toimistollamme.

Täyttäkää ja lähettäkää alla oleva avioehtosopimuslomake, niin luonnostelemme varsinaisen avioehtosopimuksen ja lähetämme luonnoksen teille kommentoitavaksi. Tämän jälkeen voimme vielä käydä avioehtosopimuksen yhdessä läpi sekä allekirjoittaa ja todistaa avioehtosopimuksen oikeaksi täällä meidän toimistollamme.

Yhteyshenkilön tiedot (nimi ja joko sähköposti, puhelin tai osoite välttämättömät)